Здравният fake news Clinica.bg изпадна в истерия и плете политически интригиЛекарите в

...
Здравният fake news Clinica.bg изпадна в истерия и плете политически интригиЛекарите в
Коментари Харесай

Търговска Лига: Лекарите в България не са крепостни работници във феодални имения

Здравният fake news Clinica.bg изпадна в нервност и плете политически интриги

Лекарите в България не са крепостни служащи във феодални имения

 

Главната редакторка Мария Чипилева и притежателите на болница „ Тракия “ „ курдисаха “ на 23-ти и 26-ти септември доктор Генка Пейчева от РК на БЛС в Ст. Загора, чиито щерка и шурей работят в ‚Тракия‘, да нападна кмета от ГЕРБ Живко Тодоров и целия Общински съвет за какво преглеждат капиталовото желание на Търговска Лига – без нейното мнение.

Д-р Пейчева сама споделя, че нейното мнение е планувано в ЗЛЗ (за лицензиране от МЗ), само че Оценка за съвместимост продава терени, а не лицензира бъдещи лечебни заведения. Става ясно също, че Clinica.bg и доктор Пейчева имат копие от документи на Търговска Лига, добито по незаконосъобразен метод, което разпространяват и разясняват обществено пред безграничен кръг читатели. Законът е явен, съдът е сезиран.

 

Това оповестяват от Международен Пресцентър на Търговска Лига.

 

Отличните лечебни и клинични резултати на ‘Сърце и Мозък’ са безспорни и дори персонално докладвани от Чипилева, само че тъй като става дума за клевети за накърняването на нашето положително име и известност и постоянно откровени нелепости, надалеч от естествената добре осведомена публицистика в работа на истината, ние ще посочим единствено най-нелепите и самоосмиващи цитати от клиентелистката дрънканица на доктор Пейчева:

„ …. но даже без да върша съответни калкулации, мога да кажа, че в този тип, в който се предлага капиталовата стратегия, тя не е нужна за Ст. Загора и района “ …. „ Едни такива планове, като – ние ще извиваме ръце, ще даваме огромни капиталови стратегии на мен ми се виждат неправилни и неточни. “

 

И още „ самородни бисери “: „ […] ние от няколко години сме в обстановка, в която се чудим по какъв начин да преустроим и закрием лечебни заведения, а в този момент внезапно в един академични град с три огромни многопрофилни лечебни заведения, желаеме да създадем четвърта. “ … и изведено в каре – „ [а]ко тази болница стане факт, ще настъпи една още по-голяма конкуренция, ненапълно ще се появи нова опция за пациентите, които могат да си разрешат доплащане, ще стартира едно търсене на доктори и сестри, ще стартира едно разтрошаване на лечебни заведения, които към този момент работят, ще бъде един безпорядък “.

 

Д-р Пейчева е срещу конкуренцията и за закриването на определени единствено от нея лечебни заведения, тъй като е в капан – сред фамилния интерес, върху който е стъпила клиентелистката поръчка и същинския публичен интерес на пациентите в България – да има съвременно и високоефикасно опазване на здравето, да се понижи рекордно високата смъртност, лекарите да получават почтено заплащане и тласъци непрекъснато да се квалифицират и остават в България, да се основат условия за конкуренция по качество на лечебните резултати и да се обогати изборът на пациентите.

 

На 27-ми септември, изправената пред съд Мария Чипилева, основен редактор на Clinica.bg, очевидно продължава да се упражнява в операции и  инсинуативни внушения за да опетни редица уважавани лечебни заведения, които сполучливо конкурират нейните работодатели. В цялостната ѝ беззащитност на аргументацията и неналичието на каквито и да било съответни доводи, тя се базира на морално остаряла информация от преди повече от 10 години, която е коментирана изборно. В реалност, профилираните високотехнологични кардиологични лечебни заведения на Българския Кардиологичен Институт първи приложиха на процедура така наречен „ златен час “ – златният стандарт за лекуване на изострен инфаркт на миокарда, и спасиха стотици хиляди хора през последните 15 години. Затова България продължава да регистрира и се хвали с „ намаляване на смъртността при лекуването на инфаркти в дълготраен проект “ и с изключително бързия достъп до здравни грижи, доста над междинното равнище в Европейския съюз.

 

В безпредметния опит да се нападна кмета и Оценка за съвместимост на Стара Загора се причислява на 27-ми септември и Кирил Добрев от МБАЛ МК „ Берое “, очевидно паникьосан от идващата конкуренция по качество. На министерска екскурзия научил в Австрия (което с два клика може да се разбере), че имало мораториум за откриване на нови лечебни заведения – който не е безспорен и не е напълно по този начин – само че по-важното е Добрев да се осъзнае и признае, че когато България, някой ден, стигне равнището на болнична и обща здравна помощ на Австрия, несъмнено за мораториум върху „ роене на лечебни заведения и действия “ може и да стане дума. А в действителност болница „ Берое “ в този момент, през 2022 година, се е разширила с „ модерните “, съгласно познавачката Чипилева, „ онкологии и неврохирургии “. Илюзията на актьорите в Clinica.bg е, че е допустимо  вечно циментиране на позиции посредством угнетяване на развиването и конкуренцията.

 

Лекарите и медицинския личен състав в България не са крепостни служащи във феодално имение нито в държавните, нито в общинските, нито в частните лечебни заведения, никой не може и да ги „ има “: това би трябвало да се разбере в българския здравен fake news Clinica.bg и от оплаквачките, обслужващи ретроградни ползи. Твърденията на Добрев за „ хаотично[то] придвижване на фрагменти, които са в недостиг “ приключва с лъжата, че „ към момента сме очевидци на това придвижване на медицински фрагменти и проблеми при стартирането на болничното заведение ‚Сърце и Мозък‘ в Бургас “. Истината е: в ‚Сърце и Мозък‘ Бургас има опашки от записани пациенти и фрагменти за постъпване на работа. Добрев популяризира измислици от беззащитност, тъй като не желае да признае превъзходното равнище на медицината, практикувана в ‚Сърце и Мозък‘, включително и потока на лекари от Европа и основаните отлични условия за лекари, медицински личен състав и пациентите. Професионалната общественост в ‚Сърце и Мозък‘ Бургас е сплотена и стимулирана за рационализиране и развиване на медицинските просвета и процедура в работа на най-хубавата грижа за пациентите. Резултатите са документирани и необятно и обективно приети.

 

Здравният fake news Clinica.bg не може да изгони сериозните вложители с обиди и недостойни квалификации и все по-трудно намира поръчкови коментатори в отбрана на болниците-табелки. Търговска Лига има задоволително познания, висока подготовка, запас и увереност да изправи пред съда всички клеветници и закононарушители и най-важното – да форсира промяната в опазването на здравето, макар истеричните старания на ретроградните сили на застоя и статуквото. Модерните и доста привлекателни за пациентите и лекарите нови лечебни заведения на ‚Сърце и Мозък‘ идват доста решително, с цел да подкрепят нашето население към по-висок стандарт на живот в по-сигурна и просперираща европейска България.

 

Международен Пресцентър на Търговска Лига
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР